Belysningsstyrning är på stark frammarsch och Schneider Electric lanserar totalt 8 nya produkter, med fler kommande nyheter under hösten.

– En ny undersökning visar att smarta hem-lösningar kan öka värdet på din bostad, något som 32% av svenskarna håller med om. Att spara el och styra sitt hem på distans känns självklart när man bygger nytt. Vi tror att vår lösning kommer att bidra med mycket i ett smart hem. Appen ger kunden full kontroll tillsammans med förinställda enheter, skräddarsydda scenarier och automatiserade funktioner, säger Wisers produktchef Jens Strinsjö.

”Smarta hem är nästa stora trend” menar Wisers produktchef Jens Strinsjö

Wiser har funktioner för belysningsstyrning och kompletteras med olika detektorer som kunden kan styra och övervaka från en och samma app. Man kan börja i liten skala med några få produkter som kan kompletteras med fler i efterhand. En mer komplett installation är självklart möjlig direkt. Wiser kommunicerar via Zigbee 3.0, en internationell, trådlös standard som är cyber- och framtidssäker. Äldre Wiser-insatser och puckar kan enkelt ställas om från Bluetooth till Zigbee och användas tillsammans med den nya gatewayen.

De elektriker som redan har hunnit prova de nya produkterna och appen är väldigt positiva till hur nya Wiser fungerar!
”Appen ser väldigt bra ut och de gillar att det är mer än bara belysningsstyrning och att det är så smidig installation”. 

Hela produktlinjen hittar du här.